Niinuska ja Tiinuska reilaa; Salzburg

Hotellin aamupalan (aika luksusta!) aikana kateltiin säätietoja ja näytti samaa ku aiemmin, eli että iltapäivällä 3 maissa rupeis satamaan ja satais koko illan. Lähettiin käymään Hohensalzburgin linnoituksella, sinne oli hotellilta noin tunnin kävelymatka ja oltiin jo edellisenä päivänä katottu et se näyttää mielenkiintoiselta. Linnoitus oli kukkulan päällä, ja sinne pääsi joko kävellen tai sellasella vaunulla. Käveltiin ylös, ja sit pitikin ostaa sellaset liput mihin kuulu sisäänpääsy ja vaunumatka alas. Lippu makso 7,80 € per henkilö.

Linnoitus ja sieltä näkyvät maisemat oli kyllä upeita! Näki koko kaupungin ja vuoria ja muuta jännää :) Linnoituksen sisällä oli nukketeatteri jossa järjestettiin näytöksiä, mutta ei siihen aikaan kun me oli oltiin siellä joten kateltiin muuten vaan nukkeja ja muuta rekvisiittaa.

Matkalla linnoituksella tuli jo vastaan kaikkea jännää.

Linnoituksella.

Linnan jälkeen vähän pyörittiin kaupungilla ja käytiin kotimatkalla hotellin viereisessä ruokakaupassa. Oltiin aateltu linnottautua sisälle sateensuojaan ruuan ja viinin kanssa :p Saatiin iltapäivällä uutta huoneseuraa italialaisesta, japanilaisesta ja jenkkitytöstä. Japanilaistyttö ei juuri jutellu mutta kaksi muuta vaikutti tosi mukavilta. Viiden maissa lähettiin alakerran yhteiskeittiöön kokkaamaan pestopastaa oliiveilla ja juomaan viiniä. Koitettiin samalla jälleen tehdä matkasuunnitelmia, ja saatiinkiin aikaa kulumaan melkein neljä tuntia ja peräti kaksi seuraavaa kohdetta varattua :D Keskiviikkoaamuna jatketaan aamujunalla Zell am seehen, ollaan yksi yö, ja sit taas aamujunalla Genovaan ja siellä ollaan kolme yötä.

Illalla ei kauheesti muuta ehitty, vähän kirjottelua kotiin ja blogin päivitystä.

Päivän kohokohdat; Hotellin aamupala, linnoitus ja upeat maisemat. Ruuanlaitto :) Mukavat uudet kämppikset.

Kommentit

Suositut tekstit