Niinuska ja Tiinuska reilaa; Genova

Perjantai kolmastoista ei ollu ainakaan meille mikään epäonnenpäivä, Genovassa oli pilvetön taivas ja lämpötila lähellä kolmeakymppiä (parhaillaan mittari näytti auringossa +32). Aamun tärkein tarkistus, Ninnu on hengissä ja voi hyvin vesijohtovedestä huolimatta ;) Aamupalaa haettiin sataman lähellä sijaitsevasta kahviladta (focacciaa, kahvia ja teetä) ja mentiin satamaan syömään. Jälkkäriks vielä aitoa italialaista jäätelöä, nam!

Suihkulähde keskustassa ruokapaikan vieressä.

Päivä kulutettiin kaupungilla pyörien ja käytiin hedelmätorilla. Etittiin myös Nomination liikettä, ku aateltiin että sellanen on oltava kun se kuitenki on Italialainen keksintö. Mut eipä sellasta ollu! Löydettiin kuitenkin pari liikettä jotka niitä paloja ja koruja myi, ja pitkän tarkistelun jälkeen Ninnu osti rannekoruun Genova-palan ja mä ostin pienen perhoskaulakorun :) Italiassa vois varmaan elää focaccialla, joten sitä taas lounaaksi meren rannalla kävelykadun varrella.

Lounaspaikan lähellä näytti tältä.

Oltiin ekana iltana nähty kenkäkauppa jonka ikkunassa luki et kaikki kengät 5 euroa, joten se oli vielä etsittävä. Sillä hinnalla kantaa kyllä yhet ylimääräset kengät loppumatkan :p Kauppa löytyi ja molemmille lähti kengät matkaan.

Käytiin välissä hotellilla pikasuihkussa, juomassa aiemmalta osuudelta jäänyt siideri ja vaihtamassa mekot ylle, eka kerta vähän hienommissa vaatteissa tällä reissulla :) Sit mentiin samaan paikkaan syömään kun eilen, eli samalla hinnalla drinkki ja ruokaa. Luultiin et paikka olis ihan täynnä kun on perjantai, mutta ei se ollu ja hyvin mahuttiin. Sitten tapahtui ravintolamoka numero 2.. Tilattiin molemmat vahingossa alkoholittomat drinkit! En ymmärrä miten niin pääsi käymään :D Koko ruokailun aikanen keskustelu pyöri sen ympärillä et onkohan niissä alkoholia ja ei kyllä maistu ja onpa outoa, haetaanko listat ja katotaan.. Päätettiin tilata toiset et saadaan kunnon drinkit ja samalla tarkistettiin listalta se että ne ekat tosiaan oli pelkkää mehua. Taas pitää olla tarkempi ens kerralla ;)

Oltiin menossas lauantaina Cinque Terralle, niin illalla hotellilla vielä tarkisteltiin niitä juttuja ja tähdättiin ajoissa nukkumaan, juna lähtis taas aamulla ennen kasia.

Päivän kohokohdat; aurinkoinen ja lämmin keli, jäätelö, Nomination :) vitosen kengät, ehdottomasti alkoholittomat drinkit :D

Kommentit

Suositut tekstit