Niinuska ja Tiinuska reilaa; Geneve

Maanantai 16.9 valkeni sateisena, joten ei pitänyt Geneve lupaustaan auringosta :/ Oltiinkin kyllä vähän lepopäivän tarpeessa, joten aamupäivä lähinnä hengailtiin omassa huoneessa ja koitettiin kattoa jatkosuunnitelmaa huonosti toimineen netin avulla. Pariisiin oli tarkotus mennä, mutta keli näytti sielläkin huonolta (ja mut luvattiin viedä sinne ens kesänä ;), joten päätettiin mennä muualle. Myös Belgiassa sää näytti suht huonolta, samoin Saksassa, joten suunnattiin katseet etelään. Oltiin Nizzaa mietitty jo aiemmin, ja siellä keli näytti aurinkoiselta ja löydettiin hostelli hintaan 20 euroa / yö / henkilö, niin siitä tuli meiän seuraava kohde :)

Varausten jälkeen uskallauduttiin ulos sateeseen (Italiasta ostetut kengät, syyssaappaat, tuli tarpeeseen..) ja aamupalalle. Sveitsi on muuten ihan törkeen kallis maa! Aamupala, eli kahvi, tee ja kaks paninia 30 euroa, ja tää oli vaan yks esimerkki. Ois vaan pitäny mennä viereiseen mäkkiin :p Piipahdettiin juna-asemalla kyselemässä aikatauluja ja lisämaksujuttuja Nizzan juniin ja siellä samalla ruokakaupassa, kun aateltiin tehä ite ruokaa. Hostellin sivuilla kun sanottiin, että vierailla om käytettävissä keittiö, ja juu olihan meillä.. Pari pikkujuttua vaan, liesi ei toiminu, eikä siellä kyllä ollu yhtään kattilaakaan. Vedenkeitin oli  ja toimi, gourmetillallisena siis nuudelia, tonnikalaa ja tomaattikeittoa kastikkeena :D Onneks viini vähän autto asiaa, ja ruokahetki oli kyllä yks reissun hauskimmista.

Sade näytti hellittäneen ni käytiin vielä illalla kaupungilla, aateltiin mennä juomaan viiniä mut kaikki paikat näytti tosi hienoilta. Mentiin samaan kahvilaan missä oltiin edellisenä iltana ja juotiin viiniä ja syötiin suklaakakkua :p Kotimatkallakaan ei kastuttu ja taivas oli tosi hienonnäkönen, ihan tummansininen. Amy oli jatkanut jo matkaa ja saatiin uus kämppis, kiinalaistyttö Fiona. Ilta taas vaan oleiltiin ja jaksoin jopa vähän lukea, ei oo paljon tullu sitä harrastettua tällä reissulla.

Päivän kohokohdat; Ruokahetki, Ninnu ja kertakäyttösadetakki :D

Kommentit

Suositut tekstit