Niinuska ja Tiinuska reilaa; Burgas

Ninnu lähti su 1.9 aamulla ennen seittemää kohti hotellin vieressä sijaitsevaa bussiasemaa ja suunnisti bussilla Varnaan ja sieltä edelleen Kavarnaan. Ninnun kaveri oli siis menossa Kavarnassa naimisiin ja Ninnu oli kutsuttu häihin. Itse jatkoin unia ysiin asti ja sen jälkeen suunnistin etsimään huoneen hintaan kuuluvaa aamupalaa. Ruoka valittiin lyhyehköltä listalta, otin pannukakkuja :p aamupalan jälkeen vuorossa oli aamupäiväpäikkärit ja netissä pyörimistä, puolilta päivin suunnistin ulos tutkimaan Burgasia.

Burgas vaikutti kivan oloiselta paikkalta, paljon kahviloita ja ravintoloita, pieniä puistoalueita ja uimaranta. Kelikään ei ois voinu olla parempi; aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja mittari näytti +26.  Kuljeskelin ympäriinsä, söin jäätelöä, luin ja ihmettelin Bulgarian menoa. Kaikki tuntui syövän jotain perunalastuilta näyttävää juttua, joten mäkin kokeilin.. Ja olihan se ihan hyvää :)

Iso perunalastu :D

Aika houkuttelevan näköstä..


Loppuilta meni kirjotellessa, tulevia matkakohteita tutkiessa, himym:iä katsellen ja lepäillen. Huomenna suuntaan ensin Varnaan bussilla, ja treffaan siellä Ninnun. Sitten alotetaan varsinainen junailu, ja suunnataan Varnasta Sofiaan. Toivottavasti :D

Päivän kohokohdat: Pieni liike jonka ikkunassa paljon kauniita nahkasta tehtyjä lompakoita ja pussukoita. Vaikka myyjä ei puhunut sanaakaan englantia, enkä minä bulgariaa, päästiin silti yhteisymmärrykseen ja kännykkä sai uuden kodin :)

Skypettely kotiin <3


Eiköhän se puhelin tuolla viihdy :)
Ps. Pahoittelen kuvien huonoa laatua. En varmaan vaan osaa, mut syytän et puhelin - skydrive - tabletti -kolmikosta joku on syyllinen ;)


Kommentit

Suositut tekstit