Niinuska ja Tiinuska reilaa; Pariisi - Amstrerdam

Yöjuna kolisteli ajoissa aamulla Pariisiin, ja oltiin ilosia kun päästiin ulos kylmästä vaunusta :) kello oli seittemän aamulla, ja pyörittiin Pariisin juna-asemalla ettimässä aamupalaa, käytiin kaikki paikan kahvilat läpi ennen ku löydettiin jotain mieleistä :p Ninnulle Paul-leipomosta kahvia ja kana-tomaattipatonki, mulle mehua ja kinkku-juustopatonki. Hyvää oli!

Parin tunnin vaihtoaika meni nopeesti ja 8.55 oltiin matkalla Brysseliin, matka ei kestänyt kuin reilun tunnin, kun taas mentiin nopealla junalla. Brysselin asemalla vaihtoaikaa ei ollu kauheesti, joten siirryttiin vaan lauturilta toiselle. Ja ihailtiin matkalla mansikkamyyntitiskiä, jossa oli myös suklaaputous.. :p jos se ois ollu jo auki, niin sen verran ois varmaan ollu aikaa et ois ehitty ostaa suklaamansikoita. Noh, next time..

Tahon tollasen kotiin!

Brysselistä mentiin junalla Antwerpeniin ja sieltä vielä Roosendaaliin ennen kun lopulta päästiin Amsterdamiin. Amsterdam vaikutti vähän harmaalta, mut ei onneks kuitenkaan satanu. Hostellin piti sijaita taas ihan rautatieaseman vieressä, mutta valittiin eka väärä katu ja tehtiin pieni lenkki ennen ku päästiin oikeelle kadulle, ja joo, kyllä se hostelli oli tosi lähellä rautatieasemaa :) Tääkin hostelli oli aika hauska paikka; vanha talo, jossa tosi kapeet ja jyrkät portaat, yhessä kerroksessa "respa" ja ruokatila ja lopuissa kolmessa kerroksessa huoneita. Meillä oli huone ylimmässä kerroksessa, ja melko persoonallinen olikin :) Harmi vaan että siellä oli aika kylmä, joten taas päästiin palelemaan..

Käytiin vähän tutkimassa lähikatuja, ja löydettiin paljon kaikkea kivaa. Monta juustokauppaa, jossa oli juustomaistiaisia (nam!!), bubbleteekauppa, Hollannin parhaaksi valittu (?) ranskalaiskioski ja paljon herkkukauppoja. Ja sitten vastakohtana ei niin kivoja juttuja, paljon coffee shoppeja ja seksiä, seksiä ja seksiä.

Meiän lähi- ja samalla lempparijuustokauppa :p

Syötiin hostellin lähellä olevassa italialaisessa ravintolassa ja pestiin vikoja pyykkejä hotellilla. Sit kääriydyttiin silkkimakuupusseihin, vedettiin lakanapeitto korviin ja käytiin hyvin ansaituille unille.

Päivän kohokohdat: Kaikkiin juniin ehtiminen, aamupalapatongit, hostellin sisustus, juustokaupat, bubbleteekauppa.

Kommentit

Suositut tekstit