SUP ja vikat päivät Noumeassa

Viime perjantaina käytiin tosiaan Nuutin työporukalla kokeilemassa Stand Up Paddle:a eli tuttavallisemmin suppausta. Yksi niiden asiakas oli meidän ohjaajana vaimonsa kanssa, kun niillä oli useampi oma lauta ja olivat parisen vuotta harrastaneet sitä. Suomeenhan tuo laji on myös rantautunut, ja oon kuvitellut että se ois kauheen vaikeeta, mutta ei se ollut! Olin varustautunut kaikilla vaihtovaatteilla ja olin vielä ihmetellyt Nuutille aiemmin että miksi mennään harrastamaan jotain tollasta vesiurheilua, ja sen jälkeen johonkin syömään? Kun eihän naiset noin vaan uimisen jälkeen oo ravintolakelposia.. Mutta eihän siinä edes kastunut muuta kun sen verran mitä rannasta vähän kahlasi että pääsi liikkeelle. Laudan päällä pysyi yllättävän hyvin ja suht tyynellä kelillä pääsi eteenpäinkin. Varmasti homma tosin vaikeutuu tuulella ja pitempää matkaa tehdessä. Tai jos alle annetaan epävakaa surffilauta, niinkun Nuutin vikalle kokeilulle, niin sillä saattaa päätyä uimaan itsekkin.. :)



Nuutti suppailee

Mun taidonnäyte, vähän jänskättää..

Siellä suppas koiratkin :)

Suppailun jälkeen juotiin parit oluet rannalla (tai noh, oltiin pienen sataman kulmalla eikä missään hiekkarannalla..) ja sit käytiin syömässä pizzat. Oli ihan hauskaa viettää iltaa isommalla porukalla, vaikkakin aika pitkälti noi ranskalaiset juttelee vaan keskenään. Silloin tällöin joku viittii meille vähän englantia höpistä, mutta kyllä ne tuntuu ilosia olevan et ollaan oltu niitten mukana.

Lauantai otettiin vaan rennosti eikä tehty juuri mitään. Sunnuntaina käytiin vielä lähisaarella snorklaamassa ja polttamassa ittemme :D just se sellanen vikan päivän auringonottopakko, joka ei ikinä pääty hyvin.. Nooh, kohta sekin on muuttunut rusketukseksi :D Säädettiin illalla vielä pyykkien ja hotellin maksamisen kanssa, ja mm sulatettiin jääkaapin pakastelokero! 5 viikkoa samassa paikassa ja samassa hotellissa niin lähtö vastasi melkein taas sitä alkuperäistä Suomesta lähtöä syyskuussa. Pakkaus tietysti oli nyt helpompaa, mukaan vaan kaikki mitä kaapeista ja laatikoista löytyi.

Taas oli kaloja


Maanantai-aamuna kerättiin loput tavarat kasaan ja lentokenttäbussi haki meiät hotellilta klo 9.00. Kierrettiin muutama muu hotelli sen jälkeen ja jäädyttiin bussissa ennen kun edessä istuva matkustaja pyysi kuskia sammuttamaan ilmastoinnin. Taitaa olla siis yleistä näissä lämpimissä maissa tuo ilmastoinnin säätö, täysillä tai ei mitään :D Puol 11 maissa oltiin lentokentällä, ja ihmisiä oli ihan tosi vähän joten kaikki sujui tosi nopsaan ja pian oltiin jo oottamassa lähtöportilla lentoa takaisin Sydney:n :)

Nyt ollaan sitten jo Sydneyssä, ja huomenna jatkuu matka Melbourneen. Kirjoittelen vielä koonnin Uudesta-Kaledoniasta ennen aussitarinoita, yritän tehdä sen ihan lähipäivinä niin pysyisi blogi suunnilleen ajan tasalla :)

Kommentit

Suositut tekstit