Gold class leffanäytös

Viimeinen päivä Melbournessa jatkettiin rennolla linjalla ja käytiin mun kavereiden yhdessä lempikahvilassa aamukahvilla/lounaalla. Mun silmät bongas menusta pannukakkuja ja niitä oli sitten saatava vaikka ehkä olis ollut hyvä ottaa jotain suolaista syötävää.. :D

Pannukakkua ja kahvia. Joo, oon vähän niinkun ruvennut juomaan kahvia tän reissun aikana. Tosin edelleen useammin otan teen. Ja pannukakun vieressä on banaani, ei makkara. :D


Lounaan jälkeen käveltiin leffateatterille, oltiin varattu edellisenä päivänä gold class-leffanäytös! Oli hassua kun rupesin puhumaan muutamaa päivää aiemmin että olin jostain matkablogista lukenut että on sellaisia hienoja teattereita joihin voi tilata ruokaa leffasaliin ja on hienot penkit sun muut, niin mun kaveri oli jo ajatellut että voitaisiin Melbournessa käydä sellaisessa leffassa! :)

Ketään muita ei näkynyt missään niin otettiin pari turistikuvaa.

Gold class on siis astetta hienompi teatteri, jossa on nojatuolimaiset penkit säätömahdollisuudella ja vain vähän penkkejä salissa, meidän näytöksessä oli ehkä 30 paikkaa. Aulaan saapuessa on vastassa tarjoilija jolta saat menun, josta voi tilata ruokaa, juomaa ja herkkuja leffan alkuun tai esimerkiksi puoliväliin. Lisäksi leffan aikana voi tilata lisää nappia painamalla (joka 2 tuolin setissä on tuolien välissä pieni pöytä ja tuo tarjoilijan kutsunappi). Tykkäsin kovin tuosta elämyksestä :) Hinnatkaan eivät yllättäen olleet kovin pahat; leffalippu maksoi noin 24 euroa, lasi kuohuviiniä 7 euroa ja lohkoperunat kolmen dipin kera 13 euroa. Nykyään kun on niin kallista jo käydä normaalistikin leffassa Suomessa, niin ei tuo erotus kovin suuri ole.

Leffateatteri

Aula

Elokuva oli Interstellar, joka valittiin sen perusteella että sillä oli paljon näytöksiä ja se oli saanut myös todella hyvät arvostelut. Valinta osui nappiin ja kaikki tykättiin. Tosin täytynee katsoa se vielä jossain vaiheessa suomenkielisellä tekstityksellä, nyt meni aika paljon ohi leffan tieteellisestä hifistelystä.. :)

Illalla vielä kokkailtiin pastaa ja pakkailtiin, seuraavana päivänä herätyskello soi 4.15 ja matka kohti Cairnsia alkoi.

Melbourne oli tosi kiva stoppi, etenkin kun oli "paikallisia" tuttuja oppaana ja seurana niin pääsi paremmin sisään kaupungin tunnelmaan. Melbourneen voisi tehdä uudenkin reissun tulevaisuudessa.

Kommentit

Suositut tekstit