Ruokaa, hyvää seuraa, lisää kiipeilyä ja pari vaarallista tilannetta


Perjantaina vietettiin rentoa päivää samalla porukalla kun oltiin oltu kiipeilemässä. Oltiin Maxin kanssa jo pari päivää syöty aamiaista hotellilla, kun siellä oli jääkaappi, leivänpaahdin ja vedenkeitin joiden avulla perusaamupala onnistu helposti. Syötiin kaikki porukalla ja siinä se aamupäivä sit suunnilleen menikin :D Oltiin puhuttu, että kokeiltas tehä ite illallistakin, kun hotellilla oli myös avokeittiö, ja kysyttiin sen käyttöön lupa, joten ei muutakun tuumasta toimeen. Käytiin ”markkinoilla”, eli sellasella alueella missä oli muutama vaatekauppa, kahvila, ravintola ja muutama pikkumarketti ja ostettiin nuudeleita ja monenlaisia kasviksia illallista varten ja myös aineet pina coladan tekoon.. :P

Illalla sitten Ken ja Matt kokkas meille illallista, ne molemmat kuulemma laittaa paljon ruokaa kotona joten luovutettiin vastuullinen tehtävä heille. Me Francesin kanssa hoidettiin toi coktailpuoli, eli sekoteltiin pina coladaa, ja täytyy myöntää että oli parempaa kun useimpien baarien tarjoama.. :P  Ja oli jälleen ihan superkiva ilta, syötiin kasvis-nuudeliwokkia, juotiin pina coladaa ja pelattiin korttia puoleen yöhön :) Oon yleensä ollut melko huono ”elämään hetkessä”, mut tällä reissulla oon totisesti petrannut myös sitä taitoa, hyvä minä! :)


Ruoka pöydässä, juomat lasissa, puuttuu enää ryhmäkuva..  Ja sekin hoidettu! Vasemmalta Matt, Frances, Max, minä ja Ken

Lauantaina mentiin vielä uudestaan kiipeilemään J Ken ja Matt kokkas jälleen, tällä kertaa aamupalaa (munakokkelia ja peruna-sipulipaistosta) ja sit lähettiin 11 maissa skoottereilla, kun oltiin menossa eri paikkaan kun viimeks. Matka oli melko mielenkiintonen, kun se oli semmosta mutkasta ja mäkistä hiekkatietä ja kaikkiaan siihen menee noin tunnin verran. Meiän mukana oli tutun porukan lisäks myös espanjalaispariskunta Sabrina ja Alvaro sekä heidän 2,5 vuotias tytär. Tän reissun pelottavin hetki tuli vastaan yhessä jyrkässä alamäessä, kun näki että ne kaatuu skootterilla.. Se oli kun hidastetusta filmistä, kun näki että ne jarruttaa, ja sit skootteri rupee kaatumaan, ja sit on vaan hiljasta. Pieni paniikki, ja kaikki skootterit parkkiin tien reunaan ja sit juostiin kaikki sinne niitten luo kattomaan et miten kävi. Mut onneks ei käyny pahasti, huh. Niitä kun tosiaan oli ne kaikki kolme siinä samalla skootterilla.. Lapsi vaan säikähti ja tietysti itki lohduttomasti, mut ei mitään vammoja, ja Sabrinalta aukes kyynerpää ja Alvaro sai molempiin käsiin vähän naarmuja. Mut rohkee pariskunta, pienen paikkailun ja lapsen lohdutuksen jälkeen matka jatku taas J Tosin Sabrina käveli loppumatkan (varmaan pari kilsaa) mutta kuitenkin ne tuli vielä kiipeämään meiän kanssa.

Iltapäivä siis kulutettiin kiipeillen, mikä oli jälleen ihan mahtavaa :) Toinenkin vähän jännä hetki koettiin, kun Ken ja Matt kiipes vuorotellen aika vaikeeta reittiä, ja huomas että niitäkin pikkasen jännitti. Reitillä oli jonkin verran irtokiviä ja vissiin reitin korkeimmassa kohtaa ei ollu kunnon ankkuripaikkaa. Ja sen lisäks niillä oli 70 metrin köysi, joka riitti vaan ihan just ja just siihen reittiin. Mut ei onneks siitäkään mitään haavereita, ja sit takas tien päälle ja hotellille. Pimeä yllätti loppumatkasta, mut onneks oltiin siinä vaiheessa jo lähellä hotellia ja kunnon tiellä.

Sama tyttö, eri kallio.

Kiipeilyn jälkeen oli aikaa pikaseen suihkuun, sillä meillä oli sinä iltana ”family dinner”. Meiän hotellin pitäjä siis kokkasi paikallisia ruokia ja kaikki halukkaat asukkaan sai sitten tulla syömään. Tarjolla oli riisiä, kasviksia, kalaa, cashewpähkinäkanaa, masaman currya, possua tulisessa kastikkeessa, salaattia, kurkkua ja papuja.. muistinkohan kaiken.. Arvaatte varmaan jo, että ruokakin oli ihan mahtavaa. Multa loppuu adjektiivit kesken näitä kuvaillessa :D Meitä oli syömässä yhteensä 12 henkeä, ja muutama oli uus tuttavuus joita en aiemmin ollut nähnyt. Jälleen loistava ilta hyvällä porukalla siis. Ruuan jälkeen pelattiin taas korttia, ja ilta venyi aamuyöhän asti riippumatoissa loikoillen.. :)

Huono kuva, mutta ainoo mikä mulla on family dinneriltä :P Takana näkyy riippumatot, joissa tuli loikoiltua aika paljon.. Vasemmalta Matt, minä ja Ken

Kommentit

Suositut tekstit