Kilpparipesän tarkkailua ja ihmisiä

Tänäänkään aamulla ei ollut merkkejä että kauden toinen kilpparipesä alkais kuoriutua.. höh. Ootan joka aamu innokkaana aina noita rannan 1 kävelijöitä että niillä olis uutisia pesästä, mutta ei. Kävelin tänään ite ton rannan 1, kun Marjut kysy jossain vaiheessa jos vielä haluan sen kävellä ennen ku lähen, joten siellä sitten olin. Tässä vaiheessa kun näitä rantoja on täällä jo kävelly aika paljon ja liikuntaa tulee joka päivä, niin toi 10 km pehmeellä hiekalla ei ollut ollenkaan paha :) Mutta, mä en ala, jos en nää yhtään vauvakilpparia, kuitenkin kun täällä nyt oon ollu jo sen melkein 7 viikkoa! Mut tällä toisella pesällä olis nyt viimeset päivät, eli toivotaan vielä.. :)


Ensimmäisen pesän tarkistus sen jälkeen kun 60 päivää meni umpeen eikä kilppareita näkynyt. Etittiin munia tuolta rajatulta alueelta about 1½ tuntia, mutta ei löydetty mitään.. :/ Kuvassa Marjut, Max, Piero ja Marius.


Täällä ollessaan huomaa, että on tosi tärkeetä millaisia ihmisiä täällä on. Ja elämää helpottaa huomattavasti yleensä se, jos tulee erilaisten ihmisten kanssa toimeen.. :) Se on onneks mulle melko helppoa, mut voin kertoa, että on ollut hetkiä jolloin tekis vaan mieli mököttää ja olla hiljaa ja toivoo että toinen tai muut vaan lopettas puhumisen :D Mut onneks niitä hetkiä ei kuitenkaan oo kovin usein.. :) Olisko kenties pientä koti-
ikävää ilmassa ja ikävä omia kavereita? ;)

Silloin aiemmin jo kirjotinkin että Maijun kanssa hengasin paljon silloin ekat kolme viikkoa, ja sit sen edellisen postin jälkeen oli vissiin joku helmikuun 22 päivä kun kirjottelin vapaaehtosten vaihtumisesta. Sen jälkeen tänne tosiaan tuli Pieron veli Marius vissiin 23.2. ja sitten 25.2 suomalainen Arto. Arto on täällä loppukauden eli on kans pidempiaikanen vapaaehtonen, ja jatkaa markkinointihommia mun ja Maxin jälkeen. Hyvä, kaikki keskeneräset työt on helppo siirtää.. :D Marius ja Piero lähti uusimaan Pieron viisumia 27.2, ja Marius ei tuu takasin mut Piero tulee vissiin nyt 7päivä. Ja Aino-Kaisa ja Katja lähti 28.2, ne meni Khao Lakkiin viikoksi kun ovat Finnmatkojen kautta eli viikko täällä ja viikko Khao Lakissa. Ja sitten tosiaan Nava saapui auttamaan projektiassistentin roolissa 1.3 eli jo päivää aiemmin kun viimeksi luulin :)

Tapa Yoi:sta


Kerron tähän samaa, että muutama päivä sitten käytiin Annukan kanssa tuola toisessa kylässä, eli Tapa Yoissa. Sinne on 10 kilsan matka, pöyrällä menee kevyesti. Mut sinä päivänä tuli pyöräiltyä noin 30 km ja käveltyä 10 km eli ihan hyvä liikuntapäivä.. :) Tapa Yoi on sellanen pieni ja perinteinen kalastajakylä, ei kauheesti nähtävää mut kiva oli kuitenkin käydä. Ja sit käytiin rannalla kattomassa auringonlaskua Annukan, Maxin ja Navan kanssa, käytiin uimassa ja otettiin valokuvia. Tietenkään mun kameralla ne kuvat ei oo niin makeita kun noitten toisten huippukameroilla, mut oli ihan uskomattoman kaunista kyllä. Ja se aurinko laskee niin nopeesti et se on ihan käsittämätöntä! :) Tänään varmaan mennään kokeilemaan yövalokuvausta uudestaan (ei mun kameralla mut meen seuraks) jotta ehitään tehä näitä kaikkia juttuja vielä täällä ennen kun siirrytään muualle :)

T'ämä varmaan yllättää, auringonlaskuhan se siellä :)


Tässä vaiheessa oltiin jo lähössä et ehittäs takasin kylään ennen pimeää, mut piti vielä pari tällastä kuvaa saada..  Ja pimeähän se sit jo oli ennen ku päästiin kylään :D


Mulla on nyt siis täällä saarella jäljellä enää muutama päivä, kun meen ennen mantereelle lähtöä vielä tonne Ko Ralle muutamaks päiväks. Eli täältä siirryn sinne 11.3 ja sit mantereelle 14.3, ja sit uusimaan viisumia 15.3. Sen jälkeen suunnitelmat onkin vielä aika avoimet, saa nähdä mitä sitä keksii.. :)

Kommentit

Suositut tekstit