Lisää rutiineja ja kilppareita ja kahlausta


Keskiviikko 30.1  tehtiin aamutarkkailu Amberin kanssa, ja taas nähtiin kilppari! Se kävi muutaman kerran hengittämässä, mut sit kun ootettiin kamerat valmiina et ois saatu vähän videokuvaa ni ei se tietenkään enää tullu ylös.. Lounaan jälkeen oli mun tiskivuoro, joten pesin kaikkien lounasastiat. Täällä on siis kiertävä tiskivuoro, eli joka päivä joku hoitaa lounas- ja illallistiskit. Aamupalatiskit kaikki hoitaa itse, paitsi sit ne jotka on syöneet aamupalan rannalla niin tuo astiansa sieltä takasin ja joku heistä tiskaa kylässä. Iltapäivällä otin ihan pienet torkut. Täällä päivällä nukkuminen ei oo kyllä hyvä vaihtoehto, kun huoneessa on ihan superkuuma, ja sit oon aivan pihalla sen jälkeen. Täytyy koittaa vaan mennä ajoissa nukkumaan, kun täällä tosiaan joka päivä joutuu heräämään viimestään seiskaks aamupalalle, joten ei pitkiä aamu-unia.. :/


Täällä on rannalla tosi paljon pieniä ja välillä isompiakin simpukankuoria. Harmi, että tää oli aika pahasti rikki, oli meinaan tosi upea!

Siellä se taas uiskentelee :)

Sit keskiviikkona käytiin vielä Marjutin ja Maxin kanssa läpi vähän meiän työtehtäviä, ja sit tehtiinkin koneella töitä illalliseen asti. Jotain siis ainakin joskus saadaan aikaan :D Täällä vaan tekis mieli loikoilla iltapäivät, kun on niin kuuma! Vaikka siis en vieläkään valita, lämpötilaero Suomeen varmaan jotain 50 astetta.. ;)

Torstai 31.1 mulla oli tarkkailuvuoro Maijun kanssa, ei kilppareita. Täällä näkee tosi hauskasti vuoroveden vaihtelun, kun me joudutaan kävelemään tarkkailupaikalle sellasen kohdan läpi, jossa joutuu kahlaamaan jos vesi on korkeella. Nyt parina päivänä se on takasin tullessa ollu niin korkeella, et repun joutuu nostaa pään päälle, kun vesi ulottuu melkeen kaulaan :D Mut kahlausmatka on alle 100 metriä, että ei paha. Ja täällä kuivaa nopeesti joten pieni kastuminen ei haittaa, tosin bikinit päällä se vesikohta yleensä ylitetäänkin. Nyt oli pitkästä aikaa iltapäivä ihan vapaa, ni tehtiin vähän markkinointihommia Maxin kanssa ja hengattiin kilpparitalolla sit muuten vaan. Illalla tänne tuli taas uus suomalainen, Marko, hyvä, sillä johan meitä rupeskin olemaan vähän, vaan kolme entuudestaan :D

Nyt te ootte varmaan jo aika hyvin perillä mun normirutiineista, joten jatkossa varmaan kirjottelen enempi vaan semmosista uusista jutuista J ja ruuasta ja ötököistä pitää ainakin tehä omat jutut..

Kommentit

Suositut tekstit