Ko Ra


Tiistaina 29.1 tehtiin lyhyt aamukävely Amberin kanssa, ranta 3, ja sit takasin kylään, kun oltiin aamuysiltä lähössä käymään viereisellä saarella, Koh Ra:lla. Suomalaisvahvistukset Inkku ja Wille oli menossa sinne pariks päiväks ja sit takasin mantereelle, ni päästiin kaikki sit viettämään vapaapäivää sinne. Matka kestää vähän vajaan tunnin pitkähäntäveneellä, ja me käytiin samalla veneestä käsin tarkkailemassa pari rantaa pesien varalta, ja pysähdyttiin pari kertaa snorklailemaan J Tosin vähän hassuissa paikoissa, sillä näkyvyys oli heikohko eikä kauheesti kaloja tms, mut hauskaa se on silti. Mä vaan en tyhmänä ostanu itelleni välineitä, ni joudun sit aina lainaamaan joltain, jos on ylimääräsiä.

Pitkähäntäveneessä matkalla Ko Ra saarelle. Vasemmalta alhaalta eteenpäin; Maiju, Amber,  Barry, Niki, Bastian, Inkku, Wille.


Koh Ra on enempi semmonen ”viidakkosaari”, eli siellä on viidakkoa ja enempi ötököitä ja muita kun täällä meiän saarella. Siellä on vähän samanlaista vapaaehtoistoimintaa kun meillä, ja siellä on vähän enempi turisteja, mut ei nyt mitenkään paljon kuitenkaan. Syötiin siellä lounas ja sitten oli pari tuntia vapaa-aikaa, joka kulutettiin riippumatossa rannan läheisyydessä, ei paha :P Ja taas illalliselle takasin kylään, ja aika pian sit vaan nukkuu, rankka päivä :D

Välillä ehtii loikoillakkin.. :)



Kommentit

Suositut tekstit