Luksuselämää Bangkokissa

Vatsataudista ja Krabista kun selvittiin niin vietettiin pari päivää Bangkokissa ennen kuin Juha ja Heka suuntasi takaisin Suomeen ja me Nuutin kanssa jatkettiin Singaporeen. Varattiin Bangkokin hotelli hyvissä ajoin sillä haluttiin joku hieno paikka, ja valinta osui Mode Sathorn nimiseen hotelliin. Siellä oli huimaavan hieno kattoterassi ja se olikin jollain 'top 20 rooftop bars in Bangkok' listalla. Lisäksi löytyi uima-allas ja huone itsessäänkin oli upea! Iso eteistila, tilava makuuhuone ja kylpyhuone, josta saattoi kylpyammeessa käsin ihailla kaupungin maisemia (meidän huone oli kerroksessa 35, poikien kerroksessa 31, ja kaikkiaan kerroksia oli joku.. 40 muistaakseni). Lisäksi ihan hotellin vieressä oli skytrain asema, joten valinta oli loistava :)

Hotellin aamupalalta.

Ekana iltana oltiin perillä melko myöhään ja syötiinkin vain hotellin alakerrassa ja käytiin kattoterassilla drinkeillä. Seuraava päivä aloitettiin hotellin aamupalalla ja suunnattiin kaupungille shoppailemaan, ja siihen saatiinkin kulumaan koko päivä. Päästiin myös ajelemaan tuktuk:lla, mikä on aina yhtä hauskaa.. :D Oltiin ajateltu käydä hotellilla siistiytymässä ja mennä illalla syömään joko jokilaivoille tai Baiyoke torniin (Thaimaan korkein rakennus, 84 kerrosta, korkeutta 304 m), mutta kellon lähentyessä kuutta päätettiin jäädä suoraan syömään. Valittiin Baiyoke, ja valinta osui ihan nappiin! Buffet maksoi 1000 bahtia / hlö (25€, etukäteen ostettuna olisi saanut halvemmalla..) ja ruokaa oli ihan järjetön määrä! Sushia, salaatteja, pastaa, thairuokaa, grillipiste, jälkiruokaa, jäätelöä, lettuja.. Nam! Ja maisemat oli mielettömät, suosittelen! :) Illalla käytiin vielä oman hotellin katto terassilla ihmettelemässä maailman menoa. Oli melkoista vaan nauttia Bangkokin näkymistä drinkki kädessä ja hyvässä seurassa, pimeällä ja korkealta katsottuna on mielettömän hienon näköistä!


Nuutti hotellin kattoterassilla.

Bangkok ja yllättävän hiljainen tie :D

Baiyoken näköalatasanteelta, kerroksesta 84.

Seuraavana päivänä eli 10.1 koittikin sitten taas lähtö, Juhan ja Hekan lento lähti viiden jälkeen ja mun ja Nuutin lennon piti lähteä neljän maissa, mutta oli myöhässä ja päästiin matkaan lopulta vähän kuuden jälkeen. Aamupäivä hengailtiin hotellilla, pidettiin sadetta uima-altaan baarissa ja odoteltiin lentokentälle lähtöä.

Uima-allaskin oli hieno.

On ollut ihan huippua että ollaan saatu vähän matkaseuraa, ensin mun kaverit Melbournessa ja nyt pojat Thaimaassa. Nytkin edeltävät kaksi viikkoa tuntui ihan "lomalta loman sisällä" kun oli niin erilaista olla seurassa :) Ja vielä on edessä muitakin tuttuja, mun kilpparisaarella on tuttuja ja sitten San Franciscon lähellä on Nuutin tuttuja, joten päästään välillä juttelemaan muidenkin kun vain toistemme kanssa :D Vaikkakin täytyy myöntää, että tämä kaksin matkaaminen on kyllä aika helppoa, etenkin kun tykätään melko samanlaisista asioista molemmat, niin aika vähän on mitään konflitki-hetkiä ollut :) Onneksi.. :D

Kommentit

Suositut tekstit