Valmiina lähtöön!

Lähtö on lähellä ja tällä hetkellä lasketaan tunteja päivien sijaan. Lennolle kun chekkauduttiin tovi sitten niin näytti olevan 18 tuntia take-offiin. Ohhoh! :) Rinkat on pakattu, käsimatkatavarat aamusilausta vaille valmiit ja koti aikalailla lähtökunnossa. Ulos kun kattoo, niin ei ihan kauheesti harmita huomenna poistua maasta.. Tänään Lahessa on satanut koko päivän, ja huomiselle luvataan +3 astetta. Kaivakaahan siis talvitakit esille täällä :)

Kavereilta saatiin matkaeväitä :)

Lento lähtee huomenna vähän ennen kahta, joten ei oo onneks aamulla hirmusta hoppua. Vaikka meiät tuntien kiire tulee joka tapauksessa :D Ja siitä kun kotoa lähdetään lentokentälle niin vaatimattomat noin 40 tuntia myöhemmin ollaan perillä Sydneyssä, joka on meiän eka stoppi parin päivän ajaksi. Siellä siis vähän lepoa, ja lauantaina jatketaan Uuteen-Kaledoniaan. Kirjottelen seuraavia kuulumisia viimeistään sieltä sitten :) Adios!

Ps. Rinkka painaa just sen 12 kg! Eikä tarvinnut karsia pakkauslistalta mitään, jess!

Ps. Vaikkei säätä tulekaan ikävä, niin ystäviä tulee kyllä! Laittakaahan siis kuulumisia täältäkin tulemaan, niin pysytään ajantasalla :)

Kommentit

Suositut tekstit