Pikavisiitti Sydneyssa

Lähes kahden vuorokauden matkustamisen jälkeen oltiin siis torstai-iltana 25.9. Sydneyssa, ja tasattiin univelkaa noin 14 tunnin yöunilla. Heräiltiin paikallista aikaa perjantaina puoliltapäivin ja suunnattiin siitä sitten keskustaan. Oltiin ihan muutaman metropysäkin päässä, eli lentokenttä on Sydneyssä aika lähellä keskustaa, mikä oli hyvä tieto, kun ollaan menossa takaisin vielä marraskuussa.

Metrosta hypättiin pois Hyde parkissa ja ihmettelin heti "pitkänokkaisia" lintuja.. Australian eläimet tulee kyllä varmaan hämmästyttämään mut monta kertaa! Jatkettiin matkaa sataman suuntaan, ja löydettiin matkalta food court, johon suunnattiin "aamupalalle". Hyvää ja edullista (n.6€/annos) kiinalaista ruokaa, nam! Tämä paikka muistiin seuraavaa visiittiä varten :) Suunnattiin satamaan, ja napattiin pakollinen kuva oopperatalosta, tietysti. Piipahdettiin myös Sydney Harbour bridgen luona, mutta todettiin että on niin törkeen kallista kiivetä itse sillalle (alkaen n. 130€!) että jätettiin ihan suosiolla väliin.

Ensimmäinen uusi eläintuttavuus.


Food courtista ruoka + vesi n.6€, sopii meiän budjettiin!

Aurinko paistoi ja löydettiin nähtävyyksiä.


Sydney vaikutti kaikinpuolin kivalta ja rennolta paikalta, ja oli helppo suunnistaa (jopa mun taidoilla ;)), eli jäi tosi positiivinen mielikuva vaikka oltiinkin vain yhden päivän visiitillä. Käytiin vielä kahvilla keskustassa ja matkalla hotellille minimarketissa nappaamassa vähän iltaevästä ja aamupalaa. Illalla chekkauduttiin seuraavalle lennolle, eli matka jatkuu lauantaina 27.9. Uuteen-Kaledoniaan, jossa kulutetaan seuraavat 5 viikkoa. Eli sen jälkeen ihan hetkeen ei tarvi lennellä eikä pakata rinkkaa, huh!

Perinteinen kakkukuva.

Kommentit

  1. Kuulostaa tosi kivalta päivältä! :)

    Tosi kiva tää blogi ja innolla odotan uusia postauksia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips, kiva kuulla, kiitos! :) Mäkin olen sun blogia lueskellut :) Kuulin muuten M:lta teiän marraskuun reissusuunnitelmista, pitikin laittaa sulle viestiä jos vaikka meiän reitit kohtais jossain vaiheessa! Mut mä vaikka palaan kun tiiän vähän tarkemmin meiän suunnitelmia :)

      Poista
    2. Joo, ilmoittele sitten. :) Ollaan marraskuun alusta 2.5kk siellä Melbournessa. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit