Fiilistelyä

Tuntuu että tällä hetkellä aika juoksee ihan käsittämätöntä vauhtia. Mieletöntä, että siitä kun me varattiin lennot ja reissusuunnitelma sai lopullisen silauksen, on aikaa jo viisi viikkoa, ja lähtö siintää kahden viikon päässä! Ennen reissua hoidettavien asioiden lista onneksi lyhenee, mutta vieläkin siihen keksii uusia juttuja joita ei aiemmin muistanut. Tässä vaiheessa ollaan ehditty hankkia jo matkavakuutukset, kansainväliset ajokortit, henkilökortit, rokotukset, lähes kaikki tarvittavat matkatavarat ja hoitaa suurin osa juoksevista asioista eli lehtien yms tilausten peruutukset, sähköpostin tyhjennys jne jne. Yllättävän paljon hoidettavia asioita pitää ottaa huomioon kun on puoli vuotta pois kotoa ja matkustelee eri paikoissa.

Kalenteri on täyttynyt kampaajasta, hieronnasta, poliisilaitokäynneistä ja ystävien näkemisestä, mutta onneksi on vielä myös joitain vapaita iltoja kodin siivoukseen ja matkan suunnitteluun. Matkan suunnitteluunhan voisi käyttää aikaa vaikka kuinka.. :) Jonkin verran lainailtiin kirjastosta matkaoppaita kesän aikana, mutta nykyään kun kaiken tiedon löytää netistäkin  niin ei oteta mitään matkaoppaita mukaan. Matkablogit on myös hyviä apuja ja niistä saa paljon vinkkejä. Ja niitä lukemalla oma matkakuume vaan kasvaa..

Viime viikonloppuna mulle iski ekaa kertaa levottomuus sen suhteen että ehditäänhän hoitaa kaikki asiat ennen reissua. En osannut sunnuntaina rentoutua vaan koko ajan piti säätää jotain :D Ja tätä se varmaan tulee olemaan tää loppuaika, mutta kyllähän siellä reissussa sitten ehtii rentoutua.. :)


Kesäfiilistelyä :) Suomen talvea ei kyllä tule ikävä, ja ens kesäksihän keritäänkin jo takaisin.. :)


Toisaalta taas tuntuu ettei vieläkään oikeen käsitä että on ihan oikeesti lähdössä. Saa reissata maailmalla puoli vuotta ja vielä parhaassa matkaseurassa. Ei tarvi murehtia töihin heräämisestä eikä todennäköisesti kauheesti muistakaan aikatauluista, kunhan muistaa minä päivinä pitää olla lentokentällä ja valmiina seuraavaan kohteeseen :) Ihan mieletöntä! Välillä on hetkiä kun ei vaan voi lopettaa hymyilemistä, onhan tää yksinkertaisesti niin mahtava juttu! Ja ehkä tää asia siinä vaiheessa konkretisoituu kun näkee hyviä ystäviä vikaa kertaa puoleen vuoteen ja tulee surku, tai sitten kun sen kotioven painaa kiinni ja suuntaa lentokentälle tiistaina 23.9, niin eiköhän siinä vaiheessa sitten jo tajua :D

Koitan reissussa päivitellä kuulumisia vähintään kerran viikossa. Tullaan kirjoittamaan myös toista blogia, jota suunnitellaan tässä vaiheessa englanniksi. Todennäköisesti minä kirjoitan ja Nuutti valokuvaa :D Ilmoittelen siitä sitten myös jos joku haluaa sitä seurata.

Palautetta, kysymyksiä ja matkavinkkejä saa mieluusti jättää ja pyrin niitä kommentoimaan mahdollisimman usein!

Kommentit

Suositut tekstit