Kohti tuntematonta ja sen yli!

Vai miten se lastenleffan Buzzzz asian ilmaisi :) ..pienellä googlettelulla kyllä selvisi, että se oli ihan eri motto, kohti ääretöntä ja sen yli, mutta menköön tällä kertaa :D

Melkein vuoden tauon jälkeen lienee sopiva aika herätellä blogia henkiin, sillä tiedossa on taas jännia matkauutisia. Pitkän odottelun, asioiden varmistumisen, päivämäärien yhteensovittamisen ja monen tunnin varaussession jälkeen taskusta (=sähköpostista) löytyy nyt lentoliput maailmanympärimatkalle! :) Lähtöpäivä häämöttää tällä hetkellä kolmen viikon päässä, eli 23.9.2014 lähtee ensimmäisen lento Helsingistä. Aika lähellä ollaan jo h-hetkeä, ihan pikkasen jännittää!


Tuonne jonnekin me suunnataan!


Mistä se ajatus tähän on sitten lähtenyt? Mähän haaveilen reissaamisesta koko ajan, eli tavallaan tää ajatus on elänyt aika pitkään. Nuutin eli mun poikakaverin kanssa tuli vakavissaan puheeksi joskus vuoden 2013 lopussa kun pohdittiin että mitä jännää sitä keksis tulevalle vuodelle, että lähtiskö reissuun vai muuttasko Hesaan. Tammikuussa 2014 mä sain määräaikasen työn Lahdesta elokuun loppuun asti, joten siinä vaiheessa tehtiin päätös säästämisen ja suunnittelun alottamisesta. Siinä vielä kun varmistu Nuutin työn puolesta mahdollisuus lähteä ja laskelmat osoitti että rahaakin ehtisi tarpeeksi kerätä, niin ei siinä sitten muuta tarvittu :)


Kirjoittelen vielä tässä ennen lähtöä reitistä, matkajärjestelyistä sun muista ja sitten reissunpäältä enempi kuulumisia.

Kommentit

Suositut tekstit