Vuoroin sadetta ja aurinkoo

Reissussa ollaan nyt oltu reilut kolme viikkoa. Tuntuu kyllä että oltais oltu paljon pitempään pois Suomesta! Etenkin viime viikko tuntui tosi pitkältä, kun joka päivä satoi vettä. Mulla kun on kaikki päivät pelkkää aikaa, kun Nuutti on töissä, niin aika pitkiltä ne päivät tuntuu jos ei pääse ulos ja on vaan harmaata. Ihan tulee Suomi mieleen :D ..tosin Suomessa on kaikki kaverit ja perhe, ja telkkaakin voi kattoa, toisin kun täällä, koska kaikki ohjelmat on ranskaksi.. Ja Suomessa nettikin toimii, mitä ei todellakaan voi sanoa täällä :D Kaikki varmaan tietää sen tunteen että kun yrittää varata hotellia tai vaan selata vaikka iltasanomia ja yksi sivu latautuu kolme minuuttia, niin siinä on tabletti monta kertaa ollut vaarassa törmätä lähimpään seinään.. Mutta ehjiä ollaan, sekä tabletti että minä :D Nooh, eikai sitä aina tarvi yhteyksien päässä ollakaan.

Sade onneksi loppui lauantaina, ja sunnuntaina paistoi jo aurinko, joten päästiin tekemään snorklaus- ja auringonottoreissu lähisaarelle. Saari on pikkuinen, ja se näkyy ihan tästä meiän lähirannasta. Sinne ajaa joka päivä 8.30 - 17.00 taksivene, jonka kyytiin mahtuu n.10 henkeä, ja menopaluu maksaa 1200 paikallista rahaa (10€). Siellä kulutettiin 5 tuntia snorklaillen ja aurinkotuoleissa makoillen. Siellä oli vaan yksi ravintola, ja aateltiin että mennään vähän kolmen jälkeen syömään, Nuutin työkaverit oli kehuneet että sieltä saa hyvää tonnikalaa. Meillä on vaan tällä reissulla ollut vähän huono säkä ravintoloiden, tai varmaan lähinnä meidän ruoka-aikojen suhteen, ja usein kun me haluttas syödä niin mikään paikka ei ole auki :D yllättäen sama kävi myös tuolla. Eka tarjoilijatyttö sanoi huonolla englannilla että ei saada mitään ruokaa, ja seuraava huikkas meidän perään että jotain pientä on saatavilla. Kuten hampurilaisia. No, sellaset sitten, kuinkahan mones kerta oli jo tällä reissulla.. :)

Olihan siellä kaloja!

Siellä mekin makoiltiin.

Tämä kaveri yrittää sulautua ympäristöön.


Muuten se saari oli tosi kiva paikka, siellä oli hienoa hiekkaa, paljon rantatuoleja (niitä ei ole ollenkaan tässä meidän lähirannoilla) ja paljon kaloja. Siellä oli vielä erikseen merkitty snorklausalue jonka varrella oli paras paikka kalojen bongaamiseen. Pitäisi opetalla käyttämään tota vedenkestävää kameraa vähän paremmin, ja opetella snorklaamaan paremmin että osais mm.sukeltaa lähemmäs niitä kaloja, niin voisi saada parempia kuviakin..

Tällä viikolla aurinko onkin sitten paistanut joka päivä ja oon päivisin päässyt ulkoilemaankin. Eilen kauppareissulla huoltoasemalla oleva lämpömittari näytti +29, että tarkenee :) Viikonlopuksikin on luvattu hyvää keliä, joten varmaan suunnataan johonkin lähirannalle nauttimaan auringosta. Kertoilen ensi viikolla mitä keksittiin :) Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit