Bangkok, tuttu kaaos ja joulushoppailua

Saavuttiin siis Bangkokiin tiistaina 16.12 illalla kasin jälkeen, ja napattiin kentältä taksi hotellille. Oltiin katsottu että hotellin lähelle pääsisi myös Skytrainillä, mutta laiskuus ja väsymys voitti eikä jaksettu muutaman euron takia nähdä suurempaa vaivaa.

Hotelli (Bangkok city hotel) sijaitsi lähellä isoja kauppakeskuksia (MBK, Siamin kauppakeskukset) ja oli muutenkin kiva. Seinät oli vähän paperia ja aamupalapöydät aina täynnä, mutta hotelli oli siisti ja edullinen (31€/yö, sisältäen aamupalan), joten todettiin että tuonne voi vastaisuudessakin majoittua jos on Bangkokissa lyhyellä reissulla.

Hotellihuone.


Vietettiin Bangkokissa 3 yötä ja päivät kulutettiin ostoskeskuksissa pyörien ja joululahjoja ostellen. Oltiin sovittu että hankitaan toisillemme jotain ihan pientä, mutta lopulta molemmille taisi olla 5 pakettia, eli vähän lähti käsistä.. :D Nuo Bangkokin ostoskeskukset ovat kyllä ihan mahtavia, niitä on pienellä alueella useita ja kaikissa riittää kauppoja enemmän kuin jaksaisi kiertää. Ymmärrän hyvin miksi ihmiset haluavat Bangkokiin shoppailemaan! Kauppakeskuksiin oli yritetty virittää vähän joulun tunnelmaa, vaikka Thaimaassahan joulua ei sen erityisemmin juhlita. Kovin suurta joulufiilistä ei tuolta irronnut, mutta olihan siellä joitain hienoja joulukuusia..

Vallaton liikenne ja MBK


Mikä joulukuusi, nam!

Nautittiin erityisesti Thaimaan edullisesta hintatasosta. Syötiin lounaat ostoskeskusten food courteissa, joissa annos maksaa noin 40-80 bahtia, eli 1-2 euroa. Juoma siihen päälle noin 20-50 bahtia eli 0,50-1,3 euroa, ihan käsittämättömän halpaa! :) Eikä ruoka ollut kallista hotellillakaan, annos maksoi 80-120 bahtia, 2-3 euroa. Käytiin hotellin lähellä hieronnassa, joka taisi olla edullisin hieronta mihin itse olen törmännyt. Tunnin selkä-, niska- ja päähieronta maksoi 5 euroa, ja se piti sisällään vaikka mitä; saimme väljät vaatteet hieronnan ajaksi, jalkapesun, rauhallisen tilan ja musiikin ja hieronnan päätteeksi inkivääriteetä (no happy ending ;)). Kävin tietysti myös kynsihuollossa hakemassa "jotain jouluista" koristusta :)


Tonttulakit, uusi rantamekko, cupcakes ja joulukynnet.

Siinäpä ne Bangkokin päivät hujahtivat, ja 19.12 hypättiin taas lentokoneeseen ja siirryttiin Phukettiin.

Kommentit

Suositut tekstit